Medewerkers

Jan Paul Verdenius

Jan Paul Verdenius
Huisarts

Gisela Schadenberg

Gisela Schadenberg
Huisarts

Alhoewel geboren en getogen in Haarlem, spreek ik ook vloeiend fries. Het werken als tropenarts heeft me gevormd tot een huisarts met liefde voor o.a. kleine chirurgie en verloskunde. Helaas is dit laatste per 1 sept. ons werkterrein niet meer, toch haal ik nog dagelijks energie uit mijn werk. Het huisartsenvak is dynamisch en heel afwisselend. Het contact met de mensen is divers en altijd weer anders, niet alleen door de klachten maar ook door de interactie. Het is ook fijn om plattelandsdokter te zijn. kortom het is een voorrecht huisarts in Heeg te mogen zijn.

Ons visitekaartje is onze nieuwe praktijk in het gezondheidscentrum. Deze is helemaal naar onze smaak ingericht en ademt onze sfeer. We hopen dat u zich er ook thuis voelt.

Sari Meinen

Sari Meinen
Apothekers- en Doktersassistente

Ik ben Sari Meinen-Dijkstra en al bijna 19 jaar in dienst bij Schadenberg en Verdenius. De maandag is mijn vaste werkdag, ook werk ik nog 2 dagen per week in de praktijk van dokter Mulder in Nijland.In beide praktijken werk ik met heel veel plezier, vooral het persoonlijke contact met de mensen en het apotheekgedeelte vind ik bijzonder leuk.Mijn HBS-A opleiding heb ik op het Bogerman College afgerond en daarna heb ik het diploma doktersassistente en apothekersassistente gehaald.

Ik ben getrouwd, heb 3 kinderen en 6 kleinkinderen waar ik geregeld op pas en ongelooflijk happy mee ben.

Anita Hempenius

Anita Hempenius
Apothekers- en Doktersassistente

Na het behalen van mijn apothekersassistente diploma heb ik 5 jaar met veel plezier in de apotheekhoudende huisartsenpraktijk van Nijman-Biermasz in Witmarsum gewerkt en hierna nog 5 jaar in een apotheek in Harlingen. Ik kwam tot de conclusie dat werk in een apotheekhoudende huisartsenpraktijk veel leuker en gevarieerder is en zodoende ben ik weer gaan solliciteren.

In augustus 1995 ben ik in Heeg aangenomen en het bevalt mij hier uitstekend. Momenteel werk ik op dinsdag, woensdag ochtend en donderdag. Als u vragen heeft over nota's of reizigersvaccinatie dan kunt u bij mij terecht

Durkje Loschinski

Durkje Loschinski
Dokters- en Apothekersassistente

In 1989 ben ik  de avondopleiding tot doktersassistente (FOID) begonnen, hiervoor liep ik overdag stage bij dkt Boonstra in Langweer. Er was daar geen assistente aanwezig dus ik werd na 1 ochtend uitleg van mevr. Boonstra meteen in het diepe gegooid. De praktijk werd tijdens mijn stage overgenomen door dkt Stikvoort, een jonge arts die wel graag een vaste assistente wou, hij was schijnbaar zeer tevreden over mij en vroeg of ik bij hem wou komen werken. Zo gebeurde het dat ik in 1990 mijn diploma kreeg en meteen al een vaste baan had. Hier heb ik bijna 11 jaar met veel plezier gewerkt.

Omdat ik al vele jaren in apotheekhoudende huisartsenpraktijken werk werd het wel eens tijd om voor apothekersassistente te leren. Sinds juli 2011 ben ik dan ook in het bezit van een apothekersassistente diploma.

Sinds 2003 werk ik alweer met veel plezier op maandag, dinsdag en vrijdag in deze praktijk. Ik vind het vooral leuk om zelf patienten te mogen behandelen zoals hechtingen verwijderen, oren uitspuiten, injecties geven, bloedprikken enz. Dit geeft een leuke afwisseling aan mijn dagelijks boeiende werk.

Marianne de Boer

Marianne de Boer
Doktersassistente

Hallo mijn naam is Marianne de Boer en ik ben moeder van 2 prachtige dochters. Na het behalen van mijn doktersassistente diploma in 1999 ben ik begonnen als assistente in Balk, waar ik 3 jaar heb gewerkt. Daarna ben ik gaan werken in Grou en sinds oktober 2007 ben ik in Heeg gaan werken.

Het is een fantastisch beroep om uit te oefenen. Het contact met de mensen, de afwisseling met de apotheek en eigen "spreekuren" draaien maakt het zo'n leuk afwisselend vak. Ik werk op woensdag, donderdag en vrijdag en hoop dit de komende jaren zo te blijven doen.

Djoeke Krommendijk

Djoeke Krommendijk
Praktijk ondersteuner

Al 25 jaar werk ik met veel plezier voor en met huisartsen. Begonnen als doktersassistente, ben ik later adviseur voor de organisatie van huisartspraktijken geworden. Nu werk ik als praktijkondersteuner in deze praktijk.

Om goede zorg te kunnen bieden hebben de huisartsen een aantal taken overgedragen, ik help de huisartsen bij de controle en behandeling van o.a diabetes, hoge bloeddruk, astma en COPD. Zo geef ik u persoonlijke begeleiding en advies om uw ziekte goed onder controle te krijgen. Daarnaast help ik mensen bij 'stoppen met roken'.

Op maandagmiddag en donderdag ben ik in de praktijk aanwezig.